Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Arrangeret Af Pia Mengel
Ledige pladser

She loves you - Musical på Det Kongelige Teater

Ved spørgsmål ring til 36 48 15 99

Vi kan glæde os til at opleve en helt ny, original historie, med mere end 40 af Lennon og McCartneys største hits. Alle sangene i forestillingen er fra de album som The Beatles udgav i årene 1962 til 1972. Blandt de mange klassikere, kan nævnes "Let it be", "Yesterday", "She loves you" og mange andre velkendte sange. Disse tidløse sange danner rammen fra en moderne fortælling om to unge idealister og deres søgen efter håb i en verden, der er ved at falde fra hinanden. Med hjælp fra en gådefuld kvinde tager en ung forsker og en musiker på en udfordrende jagt efter nøglen til klodens fremtid, som sætter deres opfindsomhed og kærlighed på prøve. Magien fra Lennon og McCartneys sange er drivkraften i den originale fortælling om romantik og intriger, kunst og aktivisme og skaber en uforglemmelig oplevelse, som opfordrer os til at overveje hvilke valg, vi træffer i livet og hvilke værdier, vi overleverer til de kommende generationer. Inden forestillingens start får vi udleveret et program om forestillingen, og der vil blive udleveret en folder om teatrets historie. I pausen skal vi nyde et glas vin og en sandwich.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 21-06-2020, kl. 19:00

Ugedag Søndag
Holdnr35121
Adresse Det Kongelige Teater
August Bournonville Passage 8
1055 København K
LokaleHovedindgangen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Rødovre

Kursusdage

21-06-2020 Søndag 19:00  -  22:00

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter gode billetter til musicalen, en folder om Det Kgl. Teater og et program, pauseservering med en sandwich og et glas vin.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.