Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Arrangeret Af Pia Mengel
Ledige pladser

La Traviata i Opera Holmen

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Verdis mesterværk La Traviata handler om en af operahistoriens største heltinder, Violetta Valéry, den smukke prostituerede, der afholder store aftenselskaber i Paris. Det oprindelige literære værk af Alexander Dumas´ roman Kameliadamen fra 1848 udsprang sig af forfatterens egen umulige forelskelse i en kurtisane. Historien inspirerede både Verdi og senere Puccini til at komponere to af operalitteraturens mest populære værker. En halv time inden operaen, er der introduktion til denne ved en operakyndig fra Den Kongelige Opera på balkonetagen og i forestillingens pause serveres et glas vin samt en sandwich.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 03-05-2020, kl. 14:20

Ugedag Søndag
Holdnr2023623
Adresse Opera Holmen
Ekvipagemestervej 10
1430 København K
LokaleVed AOF´s skilt
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

03-05-2020 Søndag 14:20  -  17:45

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter: Introduktion til Operaen ved en operakyndig fra Den Kongelige Opera på balkon-etagen, gode billetter til operaen La Traviata og i forestillingens pause serveres et glas vin samt en sandwich. OBS: tilmelding til og betaling for teaterarrangementer er bindende fra 6 uger før arrangementsdatoen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.