Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Venteliste

Den Flyvende Hollænder i Malmö

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Oplev Richard Wagners vidunderlige opera, her i foråret 2019, med handlingen der foregår i en verden præget af drama og mystik, hvor den hollandske kaptajn er blevet forbandet af Gud. Eneste redning for at han ikke skal sejle rundt, på havet, til evig tid er at finde en kvinde, der vil være ham tro til døden. Inden forestillingen skal vi på rundvisning i Malmö Opera- og musikhus og dernæst nyder vi en dejlig frokost i Balkonfoyeren.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 03-03-2019, kl. 11:50

Ugedag Søndag
Holdnr923023
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

03-03-2019 Søndag 11:50  -  20:00

Faktaoplysning

Bemærk Teaterturen omfatter bus og guide - tur-retur fra Hellerup Station til Malmö Operahus, Rundvisning i Operahuset ved intern guide, 1 frokostret samt et glas vin, kaffe og kage i pausen samt gode billetter til Wagners Opera Den Flyvende Hollænder. Tilmeldingen er bindende fra 6 uger før arrangementsdatoen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.