Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

Turandot og rundvisning i Opera Holmen

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

I denne sæson opfører Opera Holmen en af Puccinis mesterværker Turandot i oprindelig version. Med sin opera om den iskolde prinsesse Turandot bevæger Puccini sig ind på et, for ham, nyt territorium med skildring af denne prinsesses kolde følelser overfor prins Calfa. I operaen forenes det storslåede, eventyrlige med det følelsesfulde, melodiøse samtidig med, at kinesiske folkekomedier umærkeligt flyder sammen med ærke italiensk klang. Puccini døde inden Turandot lå færdig og ofte er operaen opført i en af Puccinis kollegaer Alfanois udgave. På Opera Holmen opføres Turandot denne gang i en version, hvor hver eneste tone er komponistens egen, og i en iscenesættelse, der giver plads til både fabel og nyfortolkning. Arrangementet begynder med en spændende rundvisning i Opera Holmen, hvor vi også kommer bag teaterkulisserne.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 04-06-2019, kl. 15:45

Ugedag Tirsdag
Holdnr923263
Adresse Opera Holmen
Ekvipagemestervej 10
1430 København K
LokaleVed AOF´s skilt
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

04-06-2019 Tirsdag 15:45  -  22:30

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter: Rundvisning i Opera Holmen, 1 sandwich og 1 glas vin samt gode billetter til operaen Turandot. OBS:Tilmelding og betaling er bindende fra 6 uger før arrangementsdatoen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.