Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Burhan G
Ledige pladser

Burhan G - Akustisk

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Den danske pop- og RnB stjerne, Burhan G, er kendt for sine følelsesladede ballader og uptempo pophits. Han får pigerne til at hvine, og sætter gang i dansefødderne hos publikum, der troligt skråler med på hans mange kendte numre. Burhan G har et imponerende bagkatalog, der bl.a. tæller Kalder Mig Hjem, Jeg Vil Have Dig For Mig Selv og ikke mindst ørehængerne Mest Ondt, Tættere På Himlen, Karma. Senest singlerne ”Du” sammen med Node, ”Samme Vej” med Karl William og sidst men ikke mindst julehittet ”Tinka” med Frida Brygmann. Når man oplever Burhan G live, er man således sikker på en hitspækket oplevelse, leveret af den talentfulde og charmerende entertainer.
En god sang bygger på personlige oplevelser, og Burhan er, med sin klokkeklare vokal, en af de bedste artister i Danmark til at synge sine følelser ud, så publikum kan mærke det. Det kunne mærkes helt hjemme stuerne, da Burhan G deltog i TV2’s Toppen af Poppen i 2017. Med 7 studiealbums af velkomponerede- og producerede numre, der har medfødt utallige guld- og platinplader, lægger Burhan G sig utvivlsomt i førerfeltet af dansk pop.
Billetter udsendes pr. mail ca. 1 uge før arrangementet

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 22-04-2021, kl. 20:00

Ugedag Torsdag
Holdnr201025
Adresse Taastrup Teater
Kjeld Abells Pl. 1
2630 Taastrup
Lokalese opslag
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

22-04-2021 Torsdag 20:00  -  21:30

Faktaoplysning

Bemærk Billetter udsendes pr. mail ca. 1 uge før arrangementet.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.