Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Signe Svendsen
Ledige pladser

Signe Svendsen

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

I efteråret 2020 tager Signe Svendsen ud i en helt ny konstellation. Hun har teamet op med Lars Skjærbæk (guitar, mandolin, barytonguitar) og Palle Hjorth (orgel, synth, keyboard, harmonika), for at skabe en ny og anderledes ramme om sine sange.
Tanken er at gøre plads til at eksperimentere, få musikken til at flyde intuitivt og lade Signes stemme stå klart og teksterne tydelige.
”Det her er et ønskescenarie. At kunne overlade musikken til så splintrende gode musikere som Lars og Palle og give dem frie hænder. Det bliver en vild oplevelse. Jeg er sikker på at publikum vil komme hele følelsesregistret igennem på sådan en aften.”
Signe Svendsen har turneret solo og med fuldt band i en del år, og derfor er dette en oplagt mulighed for at opleve et nyt take på hendes meget stilsikre form. Hun er en stærk entertainer, og fortællingerne vil uden tvivl få meget plads i dette trio-format.
I januar 2020 udkom SIGNE SVENDSENS 4. album ”Det Forlyder”. En udgivelse, der manifesterer hende som en særegen sangskriver på den danske scene.
Uden at have leflet for noget eller nogen har hun album for album lagt alen af personlighed til, og som hun fremstår på ‘Det forlyder’, har hun nu kreeret sin egen niche i dansk musik.
På sin særligt lyriske facon løfter hun sløret for voksenlivets længsler og trængsler og tilføjer noget så sjældent som en anelsesfuldhed til sangskrivningen, myldrende fuld af finesse og nuancer.

Unummererede pladser.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 30-09-2020, kl. 20:00

Ugedag Onsdag
Holdnr201021
Adresse Taastrup Teater
Kjeld Abells Pl. 1
2630 Taastrup
Lokalese opslag
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

30-09-2020 Onsdag 20:00  -  22:00

Faktaoplysning

Bemærk Unummererede pladser.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.