Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Bodil Jørgensen
Ledige pladser

Bodil Jørgensen - De forbudte sange

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Kom med, når skuespilleren Bodil Jørgensen kører hele registeret frem i anledning af 100 års jubilæet for Genforeningen.
Udgangspunktet er de sange, der blev censureret ud af Den Blå Sangbog af den tyske besættelsesmagt i årene mellem 1864 og 1920. Historierne om grænser, sorg og længsel fortælles og synges med hele Bodil Jørgensens register af følelser, indlevelse, kærlighed og humor.
Med Martin Schacks Trio som medspillere er man sikret en musikalsk ramme af højeste karat og sangene fra dengang vil fremtræde i nye opdaterede udgaver. Der er tale om en forestilling, hvor ord og musik sammen belyser en tid, der har været afgørende for vores selvfølelse som danskere i dag.
Medvirkende: Skuespilleren Bodil Jørgensen, Pianisten og arrangøren Martin Schack, Trompetisten Jesper Riis, Kontrabassisten Jesper Hindø og Trommeslageren Martin Klausen

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 12-11-2020, kl. 20:00

Ugedag Torsdag
Holdnr201024
Adresse Taastrup Teater
Kjeld Abells Pl. 1
2630 Taastrup
Lokalese opslag
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

12-11-2020 Torsdag 20:00  -  22:00

Faktaoplysning

Bemærk Unummererede pladser.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.