Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Luftens Helte
Ledige pladser

Luftens Helte

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Find dine mest slidstærke dansesko frem, tag dine bedste venner under armen og begynd at varme stemmen godt og grundigt op.
Luftens Helte melder nemlig klar til at fyre op under Taastrup Teater & Musikhus til efteråret, og det kommer bestemt ikke til at gå stille for sig!
Det bliver en musikalsk oplevelse i absolut særklasse og en fest uden lige, når det 19-mand store band vækker de kendte sange fra film som Løvernes Konge, Tarzan, Frozen, Aristocats, Herkules og mange flere til live – live på scenen.
Luftens Helte har spillet koncerter for fulde huse landet over og nu er de klar til at indtage Taastrup Teater & Musikhus lørdag d. 31. okt. kl. 20.00.
Luftens Helte består af en energisk og farvestrålende rytmegruppe, der kan sætte gang i enhver junglefest, en sprudlende blæser- og strygersektion, der får selv det tungeste tag til at lette og hårene til at rejse sig. Hele tre forsangere er klar, på hver deres karakteristiske måde, til at tage publikum ind i et magisk univers. Det store væld af forskellige instrumenter giver tilsammen den autentiske lyd, man kender fra de velkendte og højtelskede tegnefilm.
Luftens Helte er lyden af energi, fest og magi kogt ind til en helt særlig koncertoplevelse, du aldrig vil glemme.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 31-10-2020, kl. 20:00

Ugedag Lørdag
Holdnr201026
Adresse Taastrup Teater
Kjeld Abells Pl. 1
2630 Taastrup
Lokalese opslag
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

31-10-2020 Lørdag 20:00  -  22:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.