Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Big Apple Band
Ledige pladser

The Big Band Soul of Stevie Wonder

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Big Apple Big Band & Niels H.P. samler kræfterne og præsenterer Stevie Wonders bedste sange fortolket af en af Danmarks allerbedste soulsangere.
Stevie Wonders virke som kunstner er et helt univers: en fremragende sanger, musiker, komponist og tekstforfatter med et kæmpe katalog af ikoniske sange og en perlerække af udgivelser. Karrieren begyndte som 12 årig med Fingertips, og perioden fra 1972-1980 var hans mest produktive med albums som Talking Book, mesterværket Songs in the Key of Life og Hotter Than July.
Niels H.P. er en af Danmarks førende soulfortolkere med flere pladeudgivelser bag sig, har medvirket i orkestre som fx Ridin’ Thumb. Niels har desuden optrådt i New York på Ashford & Simpson's Sugar Bar, hvor han væltede huset med en udgave af Carole Kings You’ve Got a Friend.
Big Apple Big Band har mange år på køresedlen. De sidste år har bandet optrådt med bl.a. Anders Blichfeldt (Big Band Beatles og Rock Swings), Christina Boelskifte (musik af Monica Zetterlund, Quincy Jones m.fl) samt med den amerikanske supertrompetist Wayne Bergeron fra Los Angeles (hvis du har set en nyere Disney film, er det ham der spiller 1. trompeten) men også med komponister og dirigenter som Steen Nikolaj Hansen, Nikolaj Bentzon, Ole Koch Hansen, Niels Jørgen Steen og Bjarne Thanning.
På denne aften vil Niels H.P. og Big Apple fortolke Stevie Wonders soulmusik i et big band format, der giver genren et solidt baghjul. En aften med en solist og et big band, der blæser vinterens mørke og kulde om til lys og varme.

Unummererede pladser.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 10-10-2020, kl. 20:00

Ugedag Lørdag
Holdnr201022
Adresse Taastrup Teater
Kjeld Abells Pl. 1
2630 Taastrup
Lokalese opslag
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

10-10-2020 Lørdag 20:00  -  22:00

Faktaoplysning

Bemærk Unummererede pladser.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.