Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Se I Programtekst
Ledige pladser

Anne, Sanne og Lis - historien om en dansk musikre

Ved spørgsmål ring til 56 31 69 12

- med musik - mad - dans
I 1980 bragede Anne Linnet Band ind på den danske musikscene og blev i folkemunde udødeliggjort som Anne, Sanne og Lis. Med efternavnene Linnet, Salomonsen og Sørensen skabte de sammen en række hits som “Det er ikke det, du siger” og “Måne, sol og stjerner”, som de i de følgende år turnerede landet tyndt med. 35 år efter deres sidste koncert optræde de igen for fulde huse ved en stribe comebackkoncerter.
Journalist og forfatter Jan Eriksen har mødt, interviewet og anmeldt de tre kunstnere mere end 30 gange i alt. Baseret på sin biografi ’Anne, Sanne og Lis – historien om en dansk musikrevolution’ fortæller han her historien om de tre kvinder, der sammen og hver for sig forandrede ikke bare rockscenen, men også verden omkring dem. Sammen udfordrede Lis og Anne i Shit & Chanel som de første en mandlig bastion. Og det endda på deres egne præmisser.
Hvorfor fik de så stor betydning for den danske rockscene i 80’erne? Hvad var deres hemmelighed? Hvorfor stoppede Anne Linnet Band så brat?

Og hvorfor fandt de sammen igen?
I sit foredrag søger Jan Eriksen at give et svar, krydret med en masse musik som illustration af, hvorfor Shit & Chanel, Anne Linnet Band og de tre solister kom til at lyde, som de gjorde.
Efter koncertforedraget spilles der op til dans ved coverbandet SanneJam.
Vi kommer til at høre alle de kendte numre som Sanne Salomonsen har underholdt os med i årtier.

Vi kommer til at høre dansk guldalderrock, ikke mindst fra Shu-bi-dua-sangskatten krydret med Malurt, Gasolin', Kim Larsen og andre danske toner.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 21-03-2020, kl. 18:00

Ugedag Lørdag
Holdnr19361
Adresse Glumsø Kro
Storgade 2
4171 Glumsø
Lokalesal
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Østsjælland

Kursusdage

21-03-2020 Lørdag 18:00  -  00:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Anne, Sanne og Lis - historien om en dansk musikre

Ledige pladser
Lørdag 21-03-2020, kl. 18:00-23:59 AOF Næstved og Susålandet AOF Næstved & Susålandet