Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Venteliste

Peter og Ulven - et musikalsk eventyr

Ved spørgsmål ring til 44 91 91 11

Peter og Ulven - et musikalsk eventyr for hele familien i Bellevue Teateret. Oplev når Copenhagen Phil går sammen med Bellevue Teateret og præsenterer Prokofjevs udødelige musikalske eventyr om Peter og Ulven for hele familien - det er en iørefaldende og sjov indføring i orkesterets instrumenter, hvor selv de allermindste kan være med - fra tre års alderen. Børn og børnebørn får en fantastisk introduktion til klassisk musik og en dejlig musikalsk eftermiddag. Multikunstneren Carl Quist- Møller fortæller og tegner historien om Peter og Ulven ledsaget af det store symfoniorkester fra Copenhagen Phil´s musik. Peter kommer på eventyr sammen med sine nye venner på engen: Den vraltende and (oboen), den listende kat på bløde poter (klarinetten), fuglen (fløjten) og ikke mindst den mørke og truende ulv(hornet).

Mødested: Hovedindgangen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 05-10-2019, kl. 12:25

Ugedag Lørdag
Holdnr293513
Adresse Bellevue Teatret
Strandvejen 451
2930 Klampenborg
LokaleHovedindgangen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Herlev

Kursusdage

05-10-2019 Lørdag 12:25  -  14:20

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter Koncert med Copenhagen Phil med Peter og Ulven af Prokofiev - et musikalsk eventyr for hele familien. Fortælleren, multikunstneren Carl Quist- Møller tegner historien om Peter og Ulven. Der serveres en kop kaffe/sodavand + snaks før koncerten, som foregår uden pause. Koncerten foregår kl. 13:00-14:20. OBS:Tilmelding og betaling er bindende fra 6 uger før arrangementet.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Peter og Ulven - et musikalsk eventyr

Få ledige pladser
Lørdag 05-10-2019, kl. 12:25-14:20 AOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk Arrangeret Af Pia Mengel

Flere kurser