Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Alberte Winding
Få ledige pladser

Alberte Winding - Kastevind

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Efter Albertes efterårs-bogudgivelse Kastevind - erindringsglimt fra barndom og ungdom, fortsætter historierne i musikken, live på scenen, med nye og gamle numre fra Alberte Windings repertoire.

Albertes sange om at finde kærligheden, om at holde gamle og nye venner i hånden, om de mørke dage og de lyse nætter, bliver kædet sammen af små anekdoter. Fra barndommens sodavand med brus og udi det voksne livs komplicerede dans med kærester, fester, børn og alt det der gudskelov kommer efter.

"Vi vil altid gerne sende folk varmt afsted, og vi gør os umage for at være sammen, der hvor stemningen har den rigtige tykkelse til musik. Der hvor det skrøbelige knækker og bliver til et smil." Alberte Winding

Pladser: Uummererede siddepladser.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 09-11-2019, kl. 20:00

Ugedag Lørdag
Holdnr194576
Adresse Taastrup Teater
Kjeld Abells Pl. 1
2630 Taastrup
Lokalese opslag
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

09-11-2019 Lørdag 20:00  -  22:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle
Bemærk Spilledato & tid: 9. november 2019 kl. 20.00 (Baren åbner kl. 19.00 - Dørene til salen åbner 19.45) Pladser: Unummererede siddepladser

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.