Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Carsten Bo Band Musikarrangement
Ledige pladser

Carsten Bo Band

Ved spørgsmål ring til 97 12 71 22

Carsten Bo Band - LIVE OG I LIVE
- med Sandra Bothmann og Steffen Qwist

Carsten Bo & Band er en videreførelse af Mænd i Blåt, 40 i Feber og Anne-Grete Band, med stjerneskuddet Sandra Bothmann på vokal, Steffen Qwist (Danser Med Drenge) på guitar og Carsten Bo himself i front.

Med sange, skrevet sammen med Kim Larsen, Stig Møller, Kim Schumacher, mfl. er en aften med Carsten Bo & Band en oplevelse. Hvem vil ikke gerne synge med på evergreens som "Vintertur på strøget", "I aften", "Shangri la", "Vinden Vender", "Troubadouren" og "Sommerromance" (der lå nr. 1 på hitlisten i 16 uger!)

Hvem vil ikke gerne skråle med på fx "Vi har det", "Pigen og Cyklen" og "Mig og mine Piger", som Carsten Bo gjorde til kæmpe hits som frontman i Mænd i Blåt i 80-erne og 90-erne. Hvem kan undgå at fælde en tårer over "Sverige græder", om mordet på Olof Palme, eller den rørende "Utøya" - tilegnet det norske folk.

Og hvem vil ikke gerne afslutte en fantastisk koncert, med at synge med på et af 90-ernes største hits, som Carsten Bo udsendte sammen med Susanne Carstensen fra Gnags "Jeg vil ha' dig" - og sige et velfortjent "Tak Tillidsmand" - oprindeligt skrevet til Anker Jørgensen - og tilegnet ALLE danske tillidsrepræsentanter!

En aften med Carsten Bo & Band er noget helt speciel. Det er stor musikalsk kunst, serveret uformelt og uhøjtideligt. Beviset på, at store hits godt kan være af høj musikalsk og lyrisk kvalitet… og have holdning!

Arrangementet afholdes i samarbejde med LO Herning-Ikast.

Der er mulighed for at købe øl/vand og pølser.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 22-03-2019, kl. 17:00

Ugedag Fredag
Holdnr19068
Adresse Metal Herning
Neksøvej 7 A
7400 Herning
LokaleMødelokale
Holdtimer3
Antal mødegange1
AfdelingAOF Herning

Kursusdage

22-03-2019 Fredag 17:00  -  20:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.