Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Caroline Henderson
Ledige pladser

Caroline Henderson Duokoncert m. Nikolaj Hess

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Caroline Henderson Duokoncert m. Nikolaj Hess
Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til foråret 2019, hvor I kan opleve Caroline Hendersons fantastiske stemningsfulde koncerter. På scenen kan hun opleves i duoformat sammen med den anerkendte jazzpianist og sin trofaste følgesvend gennem mange år, Nikolaj Hess. Duokoncerten giver endnu mere plads til Hendersons fantastiske vokal og til anekdoter og snak mellem numrene i disse mere intime omgivelser. Koncerten vil tage udgangspunkt i Hendersons seneste to soloudspil "Lonely House" og "Ménage à Trois", men kommer derudover bredt rundt i repertoiret af lækker og kølig jazz.

Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues pop og elektroniske toner. Hendersons kunstneriske formåen er imponerende med en karriere, der spænder fra prisvindende pladeudgivelser, massive radiohits, anmelderroste koncerter og udsolgte turnéer til film- og tv-optrædener samt anerkendte roller i teaterkoncerter.
Senest blev Caroline Henderson inviteret til at dele ud af sin musikalske kunnen og erfaringer i den syvende udgave af TV2's "Toppen af Poppen", hvor hun medvirkede sammen med Aura, Karl William, Michael Falch, Søren Huss, Burhan G og Hush-sanger Dorte Gerlach. Det var spændende at følge med i, hvordan Henderson fortolker og beriger de andre deltageres sange med sin fløjlsbløde, sensuelle stemme, der gør hende helt unik i dansk musik.

Spilledato & tid: 2. marts 2019 kl. 20.00 (Baren åbner kl. 19.00 - Dørene til salen åbner 19.45).
Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup.
Pladser: Uummererede siddepladser.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 02-03-2019, kl. 20:00

Ugedag Lørdag
Holdnr190123
Adresse Taastrup Teater
Kjeld Abells Pl. 1
2630 Taastrup
Lokalese opslag
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

02-03-2019 Lørdag 20:00  -  22:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.