Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

BANDDYLAN - Bob Dylan
Ledige pladser

BANDDYLAN - Rock-forestilling

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

AOF Næstved præsenterer fredag 29 marts kl 20:

Orkestret: BANDDYLAN

"BOB DYLAN VAR BEDST, DA HAN VAR VÆRST"

Rock-forestilling om den verdenskendte sangers dramatiske møde med Jesus - et møde, der blacklistede ham overnight

Selv om Bob Dylan skyr offentligheden og endda udeblev, da han sidste år skulle have overrakt sin Nobelpris i litteratur i Stockholm, bliver billetterne til hans koncerter stadig revet væk på sekunder. Men nu er chancen der for at komme mere ind under huden på tidernes måske største protestsanger.

Der er tale om en forestilling snarere end kun en koncert, hvor journalist, forfatter og dylanolog Thomas Ubbesen fortæller den dramatiske historie om Dylans møde med religionen, biblen og til sidst Jesus selv - akkompagneret af bandets udlægning af en perlerække af hans smukkeste, mest smertemættede og selvransagende sange.

Under showet tager BandDylan tilhørerne med på "a walk down memory lane" i form af numre helt fra den unge Bob Dylans tid i 60'ernes New York, over det næste årti med nærmest gudelignende status blandt millioner af unge, frem til hans eksplosive kollision med det guddommelige, da han omkring 1979 billedligt talt blev ramt af det guddommelige lyn på scenen og øjeblikket efter kom til sig selv som genfødt kristen.

- Dén oplevelse kostede ham millioner af fans - fra den ene dag til den anden- og hans udgivelser fra perioden blev inderligt forhadt og hånet af mange af datidens sen-hippier og den politisk bevidste ungdom. Også af os i bandet.

- Men Bob Dylan var på mange måder allerbedst, da folk syntes, han var allerværst!, siger forsanger Michael Christoffersen.
Han mener, at de tre albums fra perioden rummer sange af ubeskrivelig skønhed, smerte og menneskelig afmagt.

Band Dylan er:
Michael Christophersen (sang og guitar)
Bjarne Hansen (bas)
Keld Holse (trommer)
Stefan Borum (keyboard - orgel)
Thomas Ubbesen (fortæller, mundharpe)

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 29-03-2019, kl. 20:00

Ugedag Fredag
Holdnr191-990
Adresse Grønnegades Kaserne
Grønnegade 10
4700 Næstved
LokaleMusikstalden
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

29-03-2019 Fredag 20:00  -  21:40

Faktaoplysning

Forudsætninger BANDDYLAN "BOB DYLAN VAR BEDST, DA HAN VAR VÆRST" En aften med Bob Dylan i centrum -Koncert-foredrag med Music, Dinner, Dance Efter en god middag vil BANDDYLAN gå på scenen, hvor de med sange og ord vil fortælle om Bob Dylans liv og karriere. Der er llagt op til en spændende, hyggelig og eftertænksom aften: Rock-forestilling om den verdenskendte sangers dramatiske møde med Jesus - et møde, der blacklistede ham overnight Selv om Bob Dylan skyr offentligheden og endda udeblev, da han sidste

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.