Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Se I Programtekst
Ledige pladser

Nytårskoncert i Sct. Bendts Kirke i Ringsted

Ved spørgsmål ring til 24 85 57 04

Lørdag d. 27. januar kl. 15:30 er der nytårskoncert i Sankt Bendts Kirke i Ringsted med Københavns wienertrio. Ensemblet består af Jan Rohard, violin, Niels Erik Clausen, cello og Peter Hougaard. klaver.
De 3 musikere mødte hinanden i Tivolis Promenadeorkester, hvor deres fælles glæde ved den lette klassiske musik, fik dem til etablere trioen i 1995.
Repertoiret er meget bredt: fra fejende wienervalse, og små intime melodier til fyrige czardas og vilde virtuoserier. Komponistnavne er bl.a. Strauss, Kalman, Lumbye og Lehar, og dermed er det jo næsten røbet, at Radetzky March og An der schönen blauen Donau naturligvis er på programmet.
Efter i 2017 lokalt at have spillet med stor succés i hhv. Fensmark Præstegård og på Næstved Kaserne, glæder trioen sig til atter at drage mod Midtsjælland i 2018.

Jan Rohard er til daglig violinist i DR-symfoniorkestret
Peter Hougaard er organist i Hørsholm Kirke og tilbagevendende keyboard-spiller på Det Ny Teater, Nørregadeteatret i Maribo m.fl.
Niels Erik Clausen har efter mangeårigt virke som freelancemusiker ved hovedstadens symfoniorkestre og teater ditto valgt at hellige sig kammermusik og arbejdet i trioen

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 27-01-2018, kl. 13:30

Ugedag Lørdag
Holdnr960-1801
Adresse ..
Lokaleikke dif.
Holdtimer3
Antal mødegange1
AfdelingAOF Guldborgsund

Kursusdage

27-01-2018 Lørdag 13:30  -  18:30

Faktaoplysning

Bemærk 13:30 Afgang fra Nykøbing F. Cementen 15:00 Ankomst Ringsted 15:30 Koncert med Københavns Wienertrio 17:30 Afgang fra Ringsted 18:30 Hjemkomst Nykøbing F. Pris kr. 400,- inkl. bustransport, samt kaffe og vand i bussen

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.