Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Venteliste

Julekoncert med Kurt Ravn i Holmens Kirke

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Vi glæder os over igen at kunne tilbyde vores kursister julekoncert med Kurt Ravn. Med sin store sangstemme og sympatiske udstråling danner han en perfekt baggrund for en stor musikalsk oplevelse i Holmens Kirke. Han akkompagneres som oftest af Carl Ulrik-Andersen på klaver/orgel, Birgit Lindum på obo og Michael Frank Møller på trompet og som gæstesolist. Han begejstrer alle, der har sikret sig en plads i kirken. Vi begynder aftenen med en hovedret inklusiv 1 glas vin/vand i "Restaurant Maven", hvor der før og under spisning fortælles om Holmens Kirke.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 12-12-2017, kl. 17:20

Ugedag Tirsdag
Holdnr723093
Adresse Restaurant Maven
Nikolaj Plads 10-12
1067 København K
LokaleVed indgangen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

12-12-2017 Tirsdag 17:20  -  21:30

Faktaoplysning

Bemærk Vi begynder aftenen med en hovedret inklusiv 1 glas vin/ vand i "Restaurant Maven", hvor der før og under spisning fortælles om Holmens Kirke. Derefter er der billetter til koncerten i Holmens Kirke. (Pladserne er unummererede, så vi går over til kirken i god tid). Obs: Tilmelding og betaling er bindende fra 6 uger før arrangementsdatoen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.