Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Simone Holm
Ledige pladser

Basisk Smoothies Camp

Ved spørgsmål ring til 86 81 21 00

Spis så meget du har lyst til af de lækre, basiske smoothies, juicer og supper. Basiske drikke genopbygger kroppen hurtigt. Lær hvordan du kan lave dine favoritter! Du er ikke på nogen kur - du er i gang med at tilføre energirig mad til gavn for dig og din krop. Vores mave får det bedre af grøn frisk basedannende drikke.

På denne workshop vil du få tips og inspiration om hvordan du lave velsmagende BASISKE juicer eller smoothies og supper. Du får teori omkring syre-base i mad og krop, og hvorfor det er vigtigt med en optimal syre-base-balance. Og en gennemgang af den ultimative syre-base-fødevare oversigt! Og så kan du smage på 4-5 lækre næringsrige basiske drikke. Der bliver også tid til enkelte basegivende åndedræts- og afslapningsøvelser.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 11-11-2017, kl. 11:00

Ugedag Lørdag
Holdnr17-40220
Adresse AOF Holstebro Aftenskolen
Fredericiagade 27 B
7500 Holstebro
LokaleLokale 2
Holdtimer5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Holstebro

Kursusdage

11-11-2017 Lørdag 11:00  -  15:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.