Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Bjarne Henrik Lundis
Ledige pladser

Barndommens gade - om Tove Ditlevsen

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Tove Ditlevsen er aktuel som aldrig før. Hun voksede op på Vesterbro, og opvæksten i arbejderkvarteret blev en vigtig drivkraft for hendes forfatterskab.
Vi besøger steder på Vesterbro, som havde betydning for både Tove Ditlevsens liv og forfatterskab. Blandt andet hendes skole, Barndommens Gade - Hedebygade og Kristkirken, hvor hun blev begravet fra i 1976.
Vi kommer ind på hendes barndom, den manglende kærlighed og opmærksomhed fra forældrenes side, om hendes vej væk fra Vesterbro, om forliste ægteskaber og om at udlevere både sine ægtemænd og ikke mindst sig selv.
Tove Ditlevsen blev en verdensberømt forfatter i Danmark, og hun var alle steder. Hun skrev digte, debatartikler i aviserne og var brevkasseredaktør. Hun kom på den måde i kontakt med en rigtig stor gruppe af danskere.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 07-10-2017, kl. 14:00

Ugedag Lørdag
Holdnr170289
Adresse Kristkirken
Enghave Plads 18
1670 København V
LokaleForan indgangen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

07-10-2017 Lørdag 14:00  -  16:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.