Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Stella Elisabeth Borne Mikkelsen
Ledige pladser

Assistens Kirkegård - symboler, gravsteder- og ste

Ved spørgsmål ring til 38 16 03 36

Assistens Kirkegård - mere end bare gravsteder for de kendte
Assistens Kirkegård er kendt for at rumme kendte gravsteder som Dan Turell, H.C. Andersen, Søren Kierkegaard, Niels Bohr med flere. Kirkegården rummer langt mere end de kendte gravsteder - og kan bruges som baggrund for fortællingen om kirkegårdens udvikling fra borgerskabets begravelsesplads til nutidens kombinerede kirkegård og park for københavnerne.
Assistens Kirkegård emmer også af symbolikker. Gravstene fra forskellige tider og samfundslag beretter om tilhørsforhold og individualitet - og nogle understreger en velhavende baggrund.
På denne tur vil vi sammen se nærmere på de mange gravsteder, der kan gøre os klogere på udviklingen i brug af symboler, gravsteder og -sten, og vi vil høre om hele områdets udvikling, der har været med til at give en grøn oase i hjertet af byen - lige midt i historien.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 01-10-2017, kl. 11:00

Ugedag Søndag
Holdnr172065
Adresse Assistens Kirkegård
Kapelvej 4
2200 København N
LokaleHovedindgangen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Frederiksberg-København

Kursusdage

01-10-2017 Søndag 11:00  -  12:45

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.