Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Thomas Ulrik Larsen
Ledige pladser

Paul McCartney-Evig ung melodimager fylder 75 år

Ved spørgsmål ring til 21 13 01 02

Koncert-foredrag med Music, Dinner, Dance

Sir Paul McCartney står som en af de største melodimagere i anden halvdel af det 20 århundrede. Som medstifter af The Beatles forenede han to figurer, som hidtil havde været adskilt i popmusikken, nemlig sangskriveren og den optrædende musiker. I det frugtbare samarbejde med makkeren John Lennon er det i høj grad McCartneys melodiske bidrag, der fylder i afdelingen for evergreens. Han var primus motor på de to 1967-udgivelser fra The Beatles, som fylder 50 i 2017, nemlig "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" og "Magical Mystery Tour".
Paul McCartneys image som poppens pæne dreng er højst den halve sandhed. Han har talt indirekte igennem sin musik om racehad, fordomme og det opdelte Irlands problemer. Han har slået til lyd for vegetarianisme, og hans mange år med hustruen Linda som fast bandmedlem, vidner om en mand, der ikke ser rockmusik som en drengesport.
Thomas Ulrik Larsen lever for musikformidling og han har holdt over 150 foredrag over hele landet Paul McCartney. Aftenens musik band vil være det yderst velspillende band "Peach"
Billede © Universal Music Group.
Husk! Har du specielle ønsker om at sidde sammen med nogen du kender og som du ved har tilmeldt sig dette arrangement, er du velkommen til at notere dit ønske i kommentarfeltet.
Dette arrangement udbydes i et samarbejde mellem flere AOF afdeling.
Prisen inkluderer spisning, koncert-foredrag og levende musik. (excl drikkevarer)

Glumsø
Hold 20050
Sted Glumsø Kro, Storegade 2, 4171 Glumsø
Dato Lørdag 4. november kl. 18.00-24.00
Pris Kr. 425

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 04-11-2017, kl. 18:00

Ugedag Lørdag
Holdnr20050
Adresse Glumsø Krø
Storegade 2
4171 Glumsø
LokaleFestsalen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Sydvest Sjælland

Kursusdage

04-11-2017 Lørdag 18:00  -  23:59

Faktaoplysning

Bemærk HUSK ! Har du specielle ønsker om at sidde sammen med nogen du kender SKAL AOF have besked v. tilmelding, ellers kan vi ikke hjælpe

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.