Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Helene Lysekilde
Ledige pladser

2-dags workshop i hormonyoga NYHED

Ved spørgsmål ring til 65 31 72 77

Få det bedre med Hormon yoga. På dette kursus lærer du om Hormon yoga, og du lærer at udføre Hormon yoga-programmet på egen hånd. Når du har lært programmet, tager det ca. 25 - 35 minutter, og det udføres dagligt eller så ofte som muligt. Jo mere Hormon yoga du laver, desto bedre effekt.
Hormon yoga er en fantastisk og naturlig yogaterapiform for kvinder med problemstillinger relateret til de kvindelige kønshormoner. Programmet er gavnligt for kvinder over 35 år, kvinder med hormonforstyrrelser (som PMS, stærke menstruationssmerter, PCOS mv.) og især kvinder, som lider under menopause (overgangsalder). Programmet kan også hjælpe kvinder som ønsker at blive gravide. Programmet stimulerer de kvindelige kønshormoner, særligt østrogen, og skaber balance i hormonerne. Produktionen af de kvindelige kønshormoner falder (statistisk set) ved cirka 35 års alderen, hvilket kan medføre fx hedeture, humørsvingninger, depression, nedsat sexlyst, hårtab, træthed, tristhed, tør hud mv. Øvelserne i Hormon yoga er nøje sammensat med henblik på at skabe lindring af gener og evt. helt ophør af generne.
Via yogaprogrammet, som du efter workshoppen udfører på egen hånd, kan kroppen ofte selv lindre eller fjerne diverse hormonelt betinget symptomer. Hormon yoga er en relativt ny yogaform i Danmark.
Hormon yoga indeholder elementer fra Hatha yoga, tibetanske energi øvelser og Kundalini yoga. Øvelserne er kraftfulde og dynamiske, med intensive åndedrætsøvelser, som stimulerer æggestokke og andre endokrine kirtler (bl.a. binyrer, skjoldbruskkirtel og hypofyse). Programmet forebygger endvidere hjertekarsygdom og knogleskørhed. Hormon yoga har en dybtgående virkning på såvel hormonsystem som det generelle energiniveau.
Hvis du har svær endometriose eller har haft hormonelt relateret kræft (fx som brystkræft) kan du desværre ikke deltage. Hvis du er i tvivl om Hormon yoga er det rette for dig ift. din problemstilling, bedes du kontakte underviseren på: 22 81 83 26. Ved tilmelding til kurset besvarer du et spørgeskema vedr. dit helbred og dine symptomer.
Lørdag den 7. oktober kl. 9.00-16.00 og søndag den 8. oktober kl. 8:30-12.00.
Kursusprisen indeholder materiale. Medbring egen frokost.


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 07-10-2017, kl. 09:00

Ugedag Lørdag, Søndag
Holdnr89163
Adresse Indre Ro
Skt. Jørgens Gade 119, st.
5000 Odense C
LokaleSal
Holdtimer14
Antal mødegange2
AfdelingAOF Odense & Nordfyn

Kursusdage

07-10-2017 Lørdag 09:00  -  16:00
08-10-2017 Søndag 08:30  -  12:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.