Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Jens Hansen
Ledige pladser

Besøg Farendløse Mosteri

Ved spørgsmål ring til 21 13 01 02

Kom på besøg på et hyggeligt, men ambitiøst og eksperimenterende småskala-landbrug, som er blevet sat i drift maj 2015. Farendløse Mosteri omfatter 600 træers æbleplantage, 200 kirsebærtræer og husdyrhold herudover 9 unge mennesker der er flyttet ud på mosteriet, og arbejder for at få et arbejds-, dyrevelfærds- og miljømæssigt fornuftigt landbrug op at stå.
Farendløse Mosteri skal være et samlingspunkt og en motor i lokalsamfundet, og have faciliteter til både at moste frugt, tørre fødevarer, producere grøntsager, kød, honning og æg til lokal afsætning, fremstille møbler og landbrugsmaskiner blandt meget andet.
Du inviteres ud på en rundvisning i plantagerne, drivhuset, ærtemarken og køkkenhaven, netop som det hele bugner af frugt. Herudover skal vi se snedkerværkstedet, metalsløjdværkstedet og mosteriet, hvor fremstillingen af frisk most, som vi skal smage, vil være i gang. Endeligt vil der være rig mulighed for at klappe både grise og geder.
Undervejs vil du høre mere om beboernes visioner, der både gælder Farendløse Mosteri, men som også rækker langt udover mosteriet selv.

Underviser: Jens Hansen

Ringsted

Hold 20603

Sted Farendløse Mosteri, Farendløsevej 103
Start Torsdag 12. oktober kl. 17.00-19.15
Pris Kr. 140 / 1 gang

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 12-10-2017, kl. 17:00

Ugedag Torsdag
Holdnr20603
Adresse Farendløse Mosteri
Farendløsevej 103
4100 Ringsted
LokalePlantagen
Holdtimer3
Antal mødegange1
AfdelingAOF Sydvest Sjælland

Kursusdage

12-10-2017 Torsdag 17:00  -  19:15

Faktaoplysning

Niveau Begyndere
Bemærk Vi skal mest være ude - tag godt med tøj og gummestøvler på

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.