Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Bu-Nga Panthong
Ledige pladser

Carving - grønsager og frugt i spændende former

Ved spørgsmål ring til 97 52 59 22

Carving er en gammel tradition - vi kan også kalde det kunstart - hvis geografiske oprindelse er uklar, måske er det oprindelig fra Japan eller Kina. Det har været brugt i Thailand i mere end 700 år - først ved hoffet og siden er det bredt ud til den almindelige befolkning.

Man tager grønsager og frugter - typisk melon, radiser og gulerødder - og skærer dem omhyggeligt og forsigtigt til "blomster" og andet dekorativt med udnyttelse af frugternes og grønsagerne ydre og indre farver.

Carving er primært til dekoration, men kunstværkerne kan også spises, hvis man kan nænne det!

Første aften vil Bu-nga fortælle om carving og vise, hvordan man gør, og derefter vil deltagerne selv få lejlighed til at lave deres egen kunstværker. Anden aften har deltagerne fået lejlighed til at prøve derhjemme, og så er der mulighed ud fra erfaringerne at få forfinet teknikken under kyndig vejledning.

Materialeudgifter: Et mindre beløb betales for råvarerne direkte til underviser på første kursusaften.

Medbring dine egne carvingknive. En skarp grønsagskniv - helst med spidst fremadbuet blad - kan gøre det til start. Husk at passe godt på fingrene, for knivene skal være meget skarpe.
Du kan bl.a. købe et komplet knivsæt hos Manillo.dk, som får gode anmeldelser af Trustpilot - f.eks. Kenzo hobbyknivsæt.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 12-10-2017, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr17624
Adresse AOF Skive
Hjalmar Kjems Alle 4
7800 Skive
Lokalelok. 26
Holdtimer6
Antal mødegange2
AfdelingAOF Skive

Kursusdage

12-10-2017 Torsdag 19:00  -  21:45
26-10-2017 Torsdag 19:00  -  21:45

Faktaoplysning

Bemærk 2 torsdage. Materialeudgifter: Et mindre beløb betales for råvarerne direkte til underviser på første kursusaften. Medbring dine egne carvingknive. En skarp grønsagskniv - helst med spidst fremadbuet blad - kan gøre det til start.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.