Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Maj Dahl-Rasmussen
Ledige pladser

Kom i komma-form 3

Ved spørgsmål ring til 38 16 03 36

På kommakursus 3 bygger vi videre på det, vi gennemgik på kommakursus 2. For at kunne følge med skal du være sikker i de grundlæggende kommaregler.
På kurset udvider vi vores forståelse af, hvordan sætninger er bygget op, og vi jonglerer med helsætninger, hovedsætninger og indskud - samt tilfælde, hvor en ledsætning udgør grundleddet i en helsætning.
Den viden anvender vi til at sætte komma i komplekse sætninger, hvor der fx er mange ledsætninger og indskud at holde styr på. Efter kurset vil du have stiftet bekendtskab med de fleste kommaregler og kunne sætte komma på højt niveau.

Vi anvender det traditionelle komma, da det er det, som langt de fleste anvender. Det blev tidligere kaldt det grammatiske komma.
Syv dage før kurset vil du få tilsendt et program og nogle øvelser, som du kan orientere dig i som opvarmning til kurset.

Underviser på kurset er Maj Dahl-Rasmussen, cand.mag. i Dansk og Retorik fra Københavns Universitet.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 21-11-2017, kl. 17:30

Ugedag Tirsdag
Holdnr172357
Adresse Nyboder Skole
Øster Voldgade 15
1350 København K
LokaleKlasse 311, 3. sal
Holdtimer3
Antal mødegange1
AfdelingAOF Frederiksberg-København

Kursusdage

21-11-2017 Tirsdag 17:30  -  20:15

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.