Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Tom Hedahl Holme
Ledige pladser

Speedbådskørekort efterår 2017 okt.

Ved spørgsmål ring til 63 41 35 00

Speedbådsbeviset:
Er dine papirer i orden? Speedbådssejlere skal have bestået speedbådsprøven. Prøven består af
1. Den teoretisk del som omfatter : Søvejsregler herunder vigeregler, lanterner samt dag - og manøvresignaler, fartøjskendskab, forebyggelse og bekæmpelse af brand, søsikkerhed, beskyttelse af havmiljøet, fritidsfartøjets maskineri, afmærkning af danske farvande, vejrmeldinger m.m.
2. Den praktisk del som omfatter : Sømandskab, herunder knob og stik, sejlads med og manøvrering af hurtiggående motorbåd, undvigemanøvre samt hurtigstop af speedbåde, mand over bord manøvre, havnemanøvre samt styring efter kompas og faste genstande m.m.
Den praktisk sejlads foregår fra Falsled havn i planende motorbåd.
Prisen for den praktiske sejlads som afregnes direkte med lærere udgør Kr.: 1.395,- og inkluderer: Praktisk sejlads, leje af båd, brændstof & olie, forsikring, materialer, kørsel, prøve, gebyr til Søfartsstyrelsen og censor og bevis samt porto. Derudover må der påregnes udgift til lærebog. På undervisningsaftenen vil pensum blive gennemgået efter lærebogen. Ønsker du at læse lærebogen inden teoriundervisningen så du er godt forberedt kan du få bogen tilsendt på en PDF - fil ved henvendelse til underviseren på Telf: 21664178 eller Mail: tomhedahlholme@gmail.com. Ønsker du lærebogen som printet udgave vil denne blive udleveret ved teoriundervisningen. så der er mulighed for at gennemlæse pensum og forberede dig til teoriprøven, som holdes sammen med den praktiske sejlads. Prisen som printet bog er Kr.: 125,-. eller som tilsendt PDF fil Kr. 50,-
Skulle du være forhindret i at sejle i weekenderne kan der evt. arrangeres sejladser på andet tidspunkt.
Skulle du være forhindret på de planlagte tidspunkter, er du stadig velkommen til at henvende dig, da hold oprettes efter behov.
Hvis der er spørgsmål til undervisningen er du velkommen til at kontakte mig enten pr. mail:
tomhedahlholme@gmail.com eller på telefon: 2166 4178
Tom Hedahl Holme

Praktik : Sejlads : Lørdag/søndag. 4 & 5/11 2017 Faldsled Havn
Pris Kr: 1.395,-
Afregnes direkte med læreren.
Kursisterne inddeles i hold á 3 - 4 kursister
Prøve m. censor
fra Søfartsstyrelsen: Søndag d. 5/11- 2017 - Kl. 14,00 (Alle kursister deltager)

Skulle du være forhindret på de planlagte tidspunkter, er du stadig velkommen til at henvende dig, da hold oprettes efter behov.
Hvis der er spørgsmål til undervisningen er du velkommen til at kontakte mig enten pr. mail:
tomhedahlholme@gmail.com eller på telefon: 2166 4178
Tom Hedahl Holme

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 30-10-2017, kl. 18:00

Ugedag Mandag
Holdnr17-2078
Adresse Lillebæltskolen
Skippervej 1
5500 Middelfart
Lokalelokale nr. 11
Holdtimer5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Assens - Middelfart

Kursusdage

30-10-2017 Mandag 18:00  -  22:00

Faktaoplysning

Bemærk Sejlads pris Kr. 1.395,- incl Leje af båd, brændstof & olie, betaling af censor, gebyr til Søfartsstyrelsen samt porto og forsendelse m.m. (afregnes med underviseren) (Sejladsen foregår fra Falsled havn) Der skal desuden påregnes udgifter til Lærebog

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.