Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Se I Programtekst
Ledige pladser

"Arveret - ikke nær så kedeligt, som det lyder".

Ved spørgsmål ring til 56 31 69 12

Foredraget er en gennemgang af de arveretlige regler - både de regler som gælder, hvis man ikke opretter testamente, og de regler der gælder om oprettelse af testamente.

Charlotte og Helena taler blandt andet om ægtefællers og børns arveret, om de særlige regler for adoptivbørn og børn uden for ægteskab. De fortæller også om, hvem der særligt har behov for at oprette testamente, hvordan man gør rent praktisk, hvordan man tilbagekalder et testamente og hvad man kan bestemme og ikke kan bestemme i et testamente.

Gennemgangen af reglerne i loven bliver illustreret af eksempler, som Helena og Charlotte har oplevet igennem deres mange år med arveret og gennem en familie, de har opfundet til lejligheden, og som kommer ud for lidt af hvert.

Overskuddet ved arrangementet går til Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling


.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 31-10-2017, kl. 18:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr17512
Adresse Haslev Folkebibliotek
Rådhusstien
4690 Haslev
LokaleMødesal
Holdtimer3
Antal mødegange1
AfdelingAOF Østsjælland

Kursusdage

31-10-2017 Tirsdag 18:00  -  20:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.