Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Hans Peder Jakobsen
Ledige pladser

En jæger ved det danske hof

Ved spørgsmål ring til 43 53 00 93

En Jæger ved det danske hof
Hans Jakobsen har været ansat i Kongehuset i 42 år. Kørte som chauffør de første 7 år, blandt andre med Prinsesserne. Fra januar 71 til Kong Frederik døde i 72 var han ansat som livrist (en slags funktionær). Derefter blev han jæger (en højere slags funktionær) ved Dronningen og Prinsen, og var det til han stoppede 1 maj 2006.
I sit lysbilledforedrag kommer Hans Jakobsen ind på de forskellige arbejdssteder som har været Amalienborg, Fredensborg , Marselisborg, Gråsten, Caix, samt naturligvis de mange oplevelser på rejserne i hele verden og de statsledere han mødte.
Kendt blev Han Jakobsen også, da han sammen med en kollega tog initiativ til at danne en fagfor-ening for de ansatte ved hoffet. Hoffet var ikke umiddelbart glade for tanken om overenskomster, men det lykkedes da - så vi også der kan glæde os over et moderne kongehus.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 05-10-2017, kl. 14:00

Ugedag Torsdag
Holdnr17-1146
Adresse Café 13
Kisumparken 2
2660 Brøndby Strand
LokaleKisumparken 2
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Brøndby

Kursusdage

05-10-2017 Torsdag 14:00  -  16:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.