Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Rasmus Krath
Ledige pladser

Det lykkelige Arabien anno 2017

Ved spørgsmål ring til 38 16 03 36

Foredragsholder og eventyrer Rasmus Krath dokumenterer nutidens arabiske halvø, trækker tråde til historien og giver sine bud på fremtidens udvikling i regionen. som de sidste tusind år har spillet en afgørende rolle i verdensordenen. Med afsæt i egne rejser på både halvøen og de omkringliggende lande i perioden 2007 - 2017 underholder, oplyser og udfordrer han publikum med det overordnede mål at gøre tilhørerne klogere på den del af verden, vi i det globalpolitiske spil er så afhængige af på godt og ondt. Rasmus Krath stiller blandt andet følgende spørgsmål:
- Bør vi være venner eller uvenner med klodens 1,6 milliarder muslimer?
Verden er afhængig af Arabiens olie, men hvordan vil det blive i fremtiden, når vi omstiller os mere og mere til grøn energi
- vil det skabe konflikt eller stabilitet?
Verdens største sultkatastrofe foregår lige nu i Yemen. Halvdelen af af alle børn er underernærede, og en hel generation står til at degenerere. Hvorfor vender verden det blinde øje til?
Foredraget er krydret med eventyrlige beretninger, film, fotos og live-musik på arabiske instrumenter - samt en række visuelle og tekniske effekter, der gør showet til en helstøbt oplevelse af "Det Lykkelige Arabien"- anno 2017.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 16-10-2017, kl. 19:00

Ugedag Mandag
Holdnr172010
Adresse Frederiksberg Hovedbibliotek
Solbjergvej 23
2000 Frederiksberg
Lokaleindgangen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Frederiksberg-København

Kursusdage

16-10-2017 Mandag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.