Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Morten Spiegelhauer
Venteliste

Bag om Operation X

Ved spørgsmål ring til 43 69 10 75

I mere end 13 år har Operation X med Morten Spiegelhauer ofte sat dagsordnen for den aktuelle samfundsdebat. Morten Spiegelhauer Operation X har været baggrunden for mange forskellige kompromitterende afsløringer. Morten Spiegelhauer og Operation X har undersøgt alt lige fra mere eller mindre korrupte personer i offentlige embeder over afsløring af forfalsket medicin til lidet flatterende bil- eller hundehandlere. En af de mere omtalte og spektakulære sager handlede om opdræt af mink i efteråret 2009. En sag der endte Vestre Landsret.

Operation X har adskillige gange betydet grænseoverskridende udfordringer for Morten Spiegelhauer. Det være sig både som professionel TV-journalist men også med personlige omkostninger for Morten Spiegelhauer. Han har arbejdet "under cover" for at kunne komme helt ind til de afslørende fakta, hvilket efterfølgende har udløst dødstrusler og Morten Spiegelhauer har for en tid måtte gå under jorden med sin familie. Men det virker næsten som om, at jo mere modstand Morten Spiegelhauer og Operation X møder, jo mere ansporer det ham til at fortsætte med sine spektakulære afsløringer.

Hør Spiegelhauers personlige historie og få et godt grin når han åbner sit personlige videoarkiv og præsenterer highlights fra 12 år i prime time på TV2.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 27-09-2017, kl. 19:00

Ugedag Onsdag
Holdnr171052
Adresse Portalen i Greve
Portalen 1
2670 Greve
LokaleKabaretscenen
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Greve og AOF Solrød

Kursusdage

27-09-2017 Onsdag 19:00  -  20:50

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.