Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

Odd Fellow Palæet og FOIK (koncert)

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Midt i 1700-tallet blev en ny bydel nord for det gamle København påbegyndt. Anledningen var 300 års regeringsjubilæet for den oldenborgske kongeslægt. Fremtrædende mænd i Danmark påbegyndte palæopførelser i denne prominente nye bydel. Bl.a. storkøbmand C.A. Berkentin i 1750. Da han døde i 1758, blev stedet købt af Grev Schimmelmann, som palæet fik sit navn efter. Palæet var i familiens eje i 123 år, hvorefter det blev solgt til A/S "Concert palaiet", der opførte den berømte koncertsal i palæets have. Stedet har en spændende historie, og det er i dag ejet af Odd Fellow ordenen. Desværre brændte store dele af palæet i 1992, men heldigvis blev det meste restaureret og genopført. Efter en spændende rundvisning, hvor vi ser de smukke lokaler og hører om, hvad Odd Fellow ordenen står for, skal vi nyde en 2 retters middag inkl. 1 glas vin i husets koncertsal. Derpå skal vi overvære en dejlig koncert med sopran Inger Dam Jensen, tenor Thomas Koppel og pianist Carol Conrad.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 15-11-2017, kl. 17:15

Ugedag Onsdag
Holdnr723043
Adresse Odd Fellow Palæet
Bredgade 28
1260 København K
LokaleIndgang
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

15-11-2017 Onsdag 17:15  -  22:00

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter en spændende rundvisning i Odd Fellow Palæet, en 2 retters middag inkl. 1 glas vin i husets koncertsal. Derpå skal vi skal overvære en klassisk koncert med sopran Inger Dam Jensen, tenor Thomas Koppel og pianist Carol Conrad.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.